Vege słodkie na co dzień i na święta
Wegańskie wypieki – to proste!
Opis
Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?
Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?
Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?
Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać. Wręcz przeciwnie – jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
Znajdziesz tu przepisy na:
- pożywne śniadania i szybkie desery,
- tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
- proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
- lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!
To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Nie tylko dla wegan!
Polecamy także poradniki:
[product id="15050, 15047, 15045, 15071, 15461, 15294, 15070, 15046"]
Najmłodszym spodobają się:
[product id="15049, 15065, 15072, 17149, 15075, 16095, 16253, 16398"]
Opinie o produkcie (0)
towar niedostępny
Opinie pochodzą tylko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno te pozytywne, jak i negatywne.
Aby dodać opinię, musisz być zalogowany