Opis
A jak nie mięso, to co?
120 przepisów z roślinnymi zamiennikami mięsa
Smak mięsnych dań bez użycia mięsa? To możliwe!
- Chcesz jeść mniej mięsa, ale nie chcesz rezygnować z ulubionych dań?
- Wątpisz, czy kuchnia roślinna może być urozmaicona, a potrawy sycące?
- Nie umiesz zrobić nic smacznego z tofu czy ciecierzycy?
- Nie wiesz, na co zwrócić uwagę przy komponowaniu posiłków?
To książka dla ciebie!
Proste przepisy ułatwiające zmianę codziennych nawyków żywieniowych. Dzięki tym potrawom nawet nie zauważysz, gdy przestaniesz być mięsożercą. Autorka czerpie inspiracje z najlepszych kuchni świata, tu nie ma mowy o kulinarnej nudzie!
Ewa Wagner, Magazyn "Kuchnia"
W środku znajdziesz 120 potraw:
- 41 przystawek, w tym pasztety, pasty do chleba i domowe chipsy
- 22 zupy, w tym azjatyckie buliony, zupy krem, krupnik i grochówka
- 50 dań głównych, w tym kotlety, gulasze, potrawki i makarony
- 7 deserów, w tym ciastka i batony
W 100% bez mięsa, w 100% bez laktozy i w 60% bez glutenu!
Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzą cię w świat roślinnej kuchni, w którym zechcesz pozostać na dłużej!
Książki kulinarne Zdrowe odżywianie Ciąża, poród, karmienie piersią
Polecane książki kulinarne
[product category_id="350" limit="24" slider="true" onlyAvailable="true"]
Polecane książki dla dzieci
[product category_id="128" limit="24" slider="true" onlyAvailable="true"]
Dostawa
Opinie o produkcie (0)
A jak nie mięso, to co?
Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzą cię w świat roślinnej kuchni, w którym zechcesz pozostać na dłużej!
Autorka: Dorota Jaworska
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 320
Opinie pochodzą tylko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno te pozytywne, jak i negatywne.
Aby podzielić się swoją opinią musisz być zalogowany.