

- Uwaga! Złość
- Jak zrozumieć małe dziecko
- Jesteś ważny, Pinku! Książka o poczuciu własnej wartości dla dzieci i dla rodziców trochę też
- Cud rodzicielstwa
- Rozwój seksualny dzieci
- Jak zrozumieć się w rodzinie
- Karmienie piersią
- Co robić, gdy się złościsz. Techniki zarządzania złością
- Poród naturalny
- Rosół
- Kiedy Twoja złość krzywdzi dziecko
- Smok
- Noszenie dzieci
- Trening superkoncentracji dla dzieci
- Dodaj mi skrzydeł! Jak rozwijać u dzieci motywację wewnętrzną

Więcej warzyw na talerzu

Ta książka sprawi, że twoja rodzina pokocha warzywa!
Autor: Anna Pol
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 232
Roślinna kuchnia regionalna

Odkryjecie nowe i zapomniane dania w wersjach roślinnych. Poznacie historię potraw i jaki wpływ na kuchnie regionalną miały zabory, warunki przyrodnicze, miejscowa ludność, a także położenie geograficzne. Przygotujecie z prostych i tanich składników, wyjątkowe potrawy na słodko i wytrawnie. Na śniadanie, obiad, podwieczorek i kolację.
Autor: Paweł Ochman
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron: 344
Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata

Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata.
Autor: Marta Dymek
Oprawa: Twarda
Liczba stron: 272
Nienasycone. 14 sławnych kobiet i 99 stylowych przepisów

Apetyt na wolność, sztukę i sławę… Oraz na tort czekoladowy! Czternaście niezwykłych kobiet zabierze Was w wielką kulinarną podróż przez kraje i epoki.
Autorki: Marianne Pfeffer Gjengedal, Klaudia Iga Peres
Oprawa: Twarda
Liczba stron: 320
Mama na roślinach

100 przepisów na wegańskie dania nie tylko dla kobiet w ciąży.
Autor: Asja Michnicka
Oprawa: Miękka
Liczba stron: 266
Leniwy Pieróg, czyli wege kuchnia dla dzieci

Tradycyjne dania kuchni polskiej w wegetariańskiej odsłonie! Dziecinnie proste i nieziemsko smaczne przepisy dla całej rodziny!
Autor: Agata Dobrowolska
Oprawa: Twarda
Liczba stron:88
Leki z roślinnej apteki

Książka w jasny i przystępny sposób pokazuje, że na różne bolączki najlepsze leki znajdziemy w naturze.
Autor: Karolina Szaciłło, Maciej Szaciłło
Oprawa: Twarda
Liczba stron:255
Jadłonomia. Kuchnia roślinna. 100 przepisów nie tylko dla wegan

Pierwsza książka kucharska twórczyni „Jadłonomii” – najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej.
Autor: Marta Dymek
Fotografie: Marta Dymek
Oprawa: Twarda
Liczba stron: 288
Jadłonomia po polsku

Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi!
Autor: Marta Dymek
Oprawa: Twarda
Liczba stron: 280
Food pharmacy. Przepisy

Książka kucharska napisana dla każdego, kto chce wprowadzić do swojej kuchni zdrowe produkty – takie, które pomagają dobrej florze jelitowej, zapobiegają stanom zapalnym oraz odpierają ataki wielu chorób.
Autor: Lina Nertby Aurell, Mia Clase
Oprawa: Twarda
Liczba stron: 160
A jak nie mięso, to co?

Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzą cię w świat roślinnej kuchni, w którym zechcesz pozostać na dłużej!
Autorka: Dorota Jaworska
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron: 320